Sambata 26 Octombrie

Celebrul neurochirurg Vlad Ciurea a dezvăluit leguma de toamnă care face minuni pentru creier: ,,Este cea mai bună”


Vlad Ciurea, unul dintre cei mai cunoscuți neurochirurgi din România, vorbește deseori despre alimentele care trebuie consumate pentru o bună sănătate a creierului.

Medicul susține că legumele verzi și salatele sunt extrem de sănătoase pentru creier.

„Poate salatele sunt foarte bune, nu trebuie să spunem ce fel de salate, dar sunt foarte bune. La fel și toate fructele. Conopida este cea mai bună pentru creier. Din toate aceste alimente, creierul își ia ce are nevoie, cât mai bun, pentru a funcționa în condiții cât mai bune”, a declarat Vlad Ciurea, în cadrul emisiunii „iThink”, la Antena 3.

 Conopida are un conținut impresionant de vitamine și nutrienți care sustin sănătatea, dar și un nivel ridicat de compuși antiinflamatori care ajută la prevenirea problemelor cardiace și cerebrale.

Conopida contine colină, un macronutrient esențial și versatil care poate îmbunătăți somnul și memoria, dar și capacitatea de mișcare a mușchilor.

De asemenea, ajută la menținerea structurii membranelor celulare, contribuie la transmiterea impulsurilor nervoase, ajută la absorbția grăsimilor și reduce inflamația cronică.


Comentarii Facebook