Duminica 17 Noiembrie

Ciorba de burtă: Ingrediente perfecte


Ingrediente Ciorba de burtă

Aproximativ 3-4 kilograme de burtă de vită

- 1 os de vită (aproximativ 600-800 de grame, nu trebuie neapărat să fie cu carne)

- 1 linguriță de boabe de piper

- 4 foi de dafin

- 2 morcovi medii sau 1 mare

- 1 lingură de ulei

- 1 căpățană de usturoi (vreo 10 căței de usturoi)

- 8 gălbenușuri

- 500 de grame de smântână cu minimum 25 % grăsime (eu folosesc de obicei Dorna – smântână pentru gătit, pentru a minimiza riscul de aglutinare -îmbrânzire – a smântânii) opțional: 1 ceapă, 1 bucată de țelina cât un ou mic, 1 rădăcină de pătrunjel – eu nu le-am folosit, dar dacă preferați să pregătiți zeama adăugând și aceste legume, o puteți face

- sare, piper, oțet, scrie lauralaurentiu.ro

Comentarii Facebook