Ciorba de burtă: Ingrediente perfecte
Ingrediente Ciorba de burtă
Aproximativ 3-4 kilograme de burtă de vită
- 1 os de vită (aproximativ 600-800 de grame, nu trebuie neapărat să fie cu carne)
- 1 linguriță de boabe de piper
- 4 foi de dafin
- 2 morcovi medii sau 1 mare
- 1 lingură de ulei
- 1 căpățană de usturoi (vreo 10 căței de usturoi)
- 8 gălbenușuri
- 500 de grame de smântână cu minimum 25 % grăsime (eu folosesc de obicei Dorna – smântână pentru gătit, pentru a minimiza riscul de aglutinare -îmbrânzire – a smântânii) opțional: 1 ceapă, 1 bucată de țelina cât un ou mic, 1 rădăcină de pătrunjel – eu nu le-am folosit, dar dacă preferați să pregătiți zeama adăugând și aceste legume, o puteți face
- sare, piper, oțet, scrie lauralaurentiu.ro
3 Comentarii
O idee putin mai buna...
https://www.adihadean.ro/2013/12/ciorba-de-burta-a-doamnei-hadean/
Si mancarea asta apare la rubrica Sanatate! Ba voi sunteti dusi cu pluta?Oricum cine va face ciorba de burta dupa reteta asta nu va mai manca niciodata in viata lui asa ceva.P.S. e buna reclama la Dorna :)
reteta de amator, cel putin jennat