Clătite cu spanac. Rețetă pentru un desert delicios
Clătitele sunt adorate de foarte multă lume, fiind un desert sau chiar un mic dejun ideal.
Cei care doresc un aperitiv delicios pot opta pentru clătitele cu spanac.
Ingrediente:
300 ml lapte
125 g faina
90 g spanac
1 ou
un praf sare
1 lingura ulei
Modul de preparare
1. Combină făina cu un praf de sare, laptele, o lingură de ulei şi oul. Bate aluatul până devine perfect omogen.
2. Toacă spanacul cât mai fin posibil (poate fi şi congelat) şi adaugă-l în aluat, apoi omogenizează.
3. Încinge un strop de ulei într-o tigaie de clătite şi întinde cât mai bine un polonic de aluat în tigaie.
4. Frige clătitele pe rând, câte 30-60 secunde pe fiecare parte.
5. Serveşte clătitele cu spanac umplute cu omleta gătită ulterior, ori cu un amestec de puţina brânză feta, ardei copt şi câteva măsline fără sâmburi.
0 Comentarii