Criza de sânge în Cluj! Centrul de Transfuzie face apel urgent: „Numărul donatorilor a scăzut/ Este mare nevoie de câteva grupe de sânge”


Criza de sânge în Cluj! Centrul de Transfuzie face apel urgent pentru donații – Află de ce este crucial să donezi acum!

Într-un apel lansat recent, Centrul de Transfuzie Cluj solicită ajutorul comunității pentru a face față unei crize acute de sânge. În mesajul lor urgent, aceștia au subliniat nevoia acută de donatori și importanța vitală a contribuției fiecărei persoane:

„Dragi donatori,

Datorită nevoilor crescute de sânge ale spitalelor si în această perioadă de concedii și cum numărul donatorilor a scăzut este mare nevoie de sânge pe grupele A + , A negativ și O negativ, B negativ și AB negativ. Donatorii cu grupele de sânge deficitare sunt așteptați la donare în intervalul orar 7:30-13:30. Vă așteptăm la donare respectându-se condițiile de acceptarea de pe site-ul CTS CLUJ.ro Iar donatorii de grup B+ datorita stocului excedentar pe care il avem sunt rugați să-și amâne donare pentru această perioadă dacă este posibil.

Pentru a evita aglomerația, vă rugăm să vă programați pe una din cele două platforme de programare Donorium.ro și BlooDoChallenge.

Vă rugăm să beți cel puțin 1,5 litri de apă, înainte de a vă prezenta la donare si evident sa serviti un mic dejun usor.

Vă mulțumim și vă așteptăm la donare!” au anunțat reprezentanții Centrului de Transfuzii Cluj

CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINA CLUJ

Adresa: Str. Nicolae Balcescu nr. 18

Cluj-Napoca

Informatii medicale: 0364411255

Centrul de Transfuzie Cluj subliniază urgența apelului și îndeamnă toți cei care pot să contribuie să facă acest pas esențial pentru salvarea de vieți. Este momentul să acționăm și să arătăm că suntem o comunitate unită și solidară!


Comentarii Facebook