De ce să nu ARUNCI coaja de banane
Coaja de banana este un superaliment care nu trebuie aruncat așa cum facem în general.
Nutritionistul Ella Allfred sustine ca în coaja de banane găsim magneziu, potasiu, vitamina A, C, B12, B6 si nu numai.
Fibrele din coaja de banane ajuta la mentinerea sanatatii tractului intestinal, fiind bune si pentru slabit, pentru ca te fac sa te simti satul pentru mai mult timp.
Până acum, studiile arătau că fibrele scad colesterolul, reducand, in acelasi timp, si riscul de a face boli de inima, infarct miocardic sau accident vascular cerebral, scrie ziare.com.
Vitamina A întărește oasele și dinți, iar vitmina B6 ajuta sistemul imunitar, fiind benefica pentru inima si creier.
Vitamina B6 regleaza nivelul de zahar din sange și crește buna dispozitie. Vitamina B12 ajuta creierul si sistemul nervos, gama de vitamine B fiind bune si pentru cei care doresc sa slabeasca. Vitamina C ajuta organismul sa se vindece mult mai rapid.
3 Comentarii
Doar sa nu le aruncam, in rest ne fac bine daca ne uitam la ele? Sau ne dati pontul cum sa le folosim.
sa nu aruncam cojile de banane ....si ce facem cu ele ? le mincam ?
Buna remarca, dar ca multe stiri de genul acesta nu are nicio finalitate si asta nu e de mirare! Bravos mon cher pentru articol!