Duminica 8 Septembrie

Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvăluit care este cea mai bună apă pentru organism. La ce temperatură trebuie băută: ,,Nu toată lumea o suportă”


Cunoscutul neurochirurg Vlad Ciurea a explicat care este cea mai bună apă pentru organism. Renumitul medic recomandă apa la temperatura camerei sau ușor mai rece, iar apa minerală este și ea printre favorite.

”Fiecare trebuie să bea orice apă îi place. Dar eu pledez pentru apa cu lămâie, la temperatura camerei sau ușor mai rece, și apa minerală face foarte bine, pentru că este încărcată cu minerale, dar cu toții știm că balonează. Nu toată lumea o suportă.

Personal, eu sunt foarte mare amator de apă minerală și am impresia că mă hidratează și îmi satisface senzația aceea de sete. Puțin rece, mă face să mă simt extrem de bine”, a explicat Vlad Ciurea la rubrica Sfat de Sănătate de la Antena3.ro.

Medicul susține că indiferent de apa pe care o bem, cantitatea ei trebuie să depășească 2 litri pe zi.

”La apă, trebuie băută apă continuu, cel puțin 2 litri de apă pe zi, poate și mai mult.

Cu cât devenim mai în vârstă, din nefericire, cu atât pH-ul nostru se schimbă dintr-un pH alcalin, de la copilul ăla minunat care aleargă care este frumos, cu vârsta, cu supărările, cu tracasările, se transformă dintr-un organism alcalin într-unul acid. Iar dacă ai intrat în regim acid, atunci apar toate bolile.”, a explicat medicul.


Comentarii Facebook