Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvăluit care este ora ideală pentru somn. Ce e interzis în timpul nopții: ,,Perturbă toate funcțiile din organism”


Celebrul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit despre ora ideală la care ar trebui să ne punem la somn. Medicul recomandă să ne culcăm mereu la aceeași oră și spune că momentul ideal ar fi în jurul orei 10 seara. 

”Nu este bine să ne încărcăm cu tot felul de somnifere, trebuie să stabilim o oră de somn, iar ora de somn trebuie să fie cat mai corectă posibil.

Ora de somn pe care o experimentez personal și o recomand este 10:00 seara. La 10:00 seara, după duș, după închiderea televizorului, în perfectă liniște, să reușim să creăm un pol de odihnă în cameră.”, a explicat Vlad Ciurea.

Medicul nu recomandă deloc să dormim cu aerul condiționat pornit deoarece perturbă toate funcțiile organismului.

,,Fără aer condiționat! Pledez să dormim cu o carte de citit, de poveste, fără aer condiționat pentru că știm că perturbă toate funcțiile din organism, și atunci vom reuși să ne liniștim. Singuri trebuie să realizăm acest lucru, prin fiziologia organismului”, a medicul la Antena3.ro.


Comentarii Facebook