Noi trasee ale „Promenadei inimilor”, inaugurate pe malul Someșului. Clujenii invitați în weekend la mișcare în aer liber pentru sănătatea inimii


Plimbare pentru sănătate pe malul Someșului! Noi trasee pe „Promenada Inimilor” la Cluj-Napoca

Indiferent dacă sunt pacienți cu afecțiuni cardiace sau persoane care doresc să prevină bolile cardiovasculare, clujenii sunt invitați să se bucure de o plimbare benefică pe noile trasee ale „Promenadei Inimilor”, din Cluj-Napoca, precum și pe cel recent reamenajat din Parcul Central.

Bolile cardiovasculare rămân principala cauză de mortalitate în România și Europa, iar mersul pe jos este recomandat ca un mijloc simplu de prevenire a acestor afecțiuni. 

Primăria Cluj-Napoca, alături de Fundația Română a Inimii și partenerii locali, inaugurează pe 5 octombrie 2024 noi trasee ale „Promenadei Inimilor” pe malul Someșului, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Inimii.

Evenimentul, organizat în colaborare cu cluburile Rotary din Cluj-Napoca, UMF „Iuliu Hațieganu” și Spitalul Clinic de Recuperare, continuă tradiția începută în 2013, oferind clujenilor oportunitatea de a face plimbări pe trasee special amenajate pentru sănătatea inimii.

 Așadar, sunteți așteptați sâmbătă, 5 octombrie, ora 11:00, la pasarela de lângă Parcul Rozelor, pentru o plimbare pentru sănătate pe „Promenada Inimilor”!

Comentarii Facebook