Ceaiul de roiniță (Melissa officinalis) este cunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății.
Consumul de apă caldă cu sare dimineața poate aduce anumite beneficii, însă este important să ținem cont de faptul că acestea pot varia de la persoană la persoană și să nu exagerăm în cantități sau concentrații ridicate de sare.
Nutriționiștii recomandă să bem apă caldă cu semințe de chia dimineața, pe stomacul gol.
Un tânăr de 20 de ani a fost operat după ce și-a fracturat organul genital în dormitor.
În săptămâna 19 - 25 februarie, în România s-au înregistrat 2.781 de cazuri de gripă clinică.
Universitatea de Medicină și Farmacie ”luliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea din Reykjavik, Islanda și Alianța Națională pentru Boli Rare din România, anunță finalizarea proiectului pilot de screening neonatal extins METABOMS. Prin
Cunoscuta nutriționistă Mihaela Bilic susține că mezelurile nu sunt dăunătoare unei diete sănătoase. Dimpotrivă aceasta spune că ,,mezelurile sunt un fel de super-carne",însă cantitatea și calitatea acestora este extrem de importantă.
Proiecția perfecțiunii poate atrage plictiseala în cuplu. Psihoterapeutul Ramona A. Dumitru și psihologul Radu Leca au spus la DC News că plictiseala intervine în rândul cuplurilor de toate vârstele.
Deși multe persoane evită să consume pâine atunci când vor să slăbească, medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că acest aliment nu este unul dăunător dietei.
Guvernul a decis deblocarea a încă 2.000 de posturi în domeniul sanitar şi asistenţă socială.
Cunoscuta nutriționistă Mihaela Bilic susține că asocierea dintre carne și cartofi, deci carbohidrați nu este dăunătoare.
Cunoscutul neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit despre fenomenul de burnout.
Medicul Virgil Stroescu spune că în iubita supă de pui, pe care mulți o consideră un preparat sănătos, există multe pericole.
Celebrul Neurochirurg Vlad Ciurea a vorbit despre diferența dintre creierul femeilor față de cel al bărbaților.
Problemele se țin lanț atunci când vine vorba de sistemul informatic al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
Consumul de apa este esențial pentru un organism sănătos, fiecare organ din corpul uman având nevoie de o cantitate suficientă de apă pentru a putea funcționa în parametrii normali.
Între gustul sărat și aroma inconfundabilă, covrigul pare a fi o gustare apetisantă și rapidă pentru mulți români dimineața.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj a nu mai permite accesul vizitatorilor la pacienți, de miercuri, 7 februarie. Problema este epidemia de gripă care a lovit România și care poate pune în pericol viața pacienților.
Românii se întorc deja bolnavi din vacanțele din țările exotice. În ultima perioadă, în țara noastră s-au înregistrat 11 cazuri de malarie.
Ministerul Sănătății a investit 2.1 miliarde de lei în dezvoltarea infrastructurii medicale și achiziționarea de echipamente medicale noi, dedicate diagnosticării afecțiunilor oncologice.
Analizele de sânge trebuie să fie decontate de stat, dar problema este că nu sunt fonduri, iar românii ajung la ”privat”.
Ministerul Sănătății, Alexandru Rafila, îi avertizează pe românii care se deplasează în zone tropicale, să discute cu medicii înainte de călătorie despre profilaxia împotriva malariei.
Mihaela Bilic susține că ciorba este ideală pentru a pierde din greutate.
Mai multe medicamente pentru răceală conțin o substanță periculoasă, anunță Agenția Europeană a Medicamentului. Potrivit experților, unele persoane ar putea suferi afecțiuni ale vaselor de sânge în urma utilizării acestora.
Neurochirurgul Leon Dănăilă spune că grăsimea animală este foarte importantă pentru creier și le dă sfaturi oamenilor, dar îl contrazice pe un alt doctor celebru, Virgiliu Stroescu.
România se află în a treia săptămână consecutivă de creştere abruptă a cazurilor de gripă, fiind înregistrate și decese cauzate de această boală.
Fastingul sau postul intermitent, și uneori chiar postul negru, a adus o revoluție în lumea dietelor. Personalități publice, politicieni sau oameni de rând au adoptat această metodă de pierdere în greutate, cu toate acestea, puțini au căutat consultul med
Laptele UHT, un element comun în multe gospodării, este o alegere populară datorită duratei sale extinse de valabilitate. Dar, cu ce este, de fapt, făcut laptele UHT și cum se diferențiază de laptele obișnuit? Descoperă răspunsurile la aceste întrebări în
Doctorul Mihail Pautov a explicat cum se poate prepara, în mod ușor, cel mai bun leac pentru tuse.
Alexandru Rafila, a afirmat luni seara că România se află în a treia săptămână consecutivă de creştere „abruptă” a cazurilor de gripă și că deja s-au înregistrat decese cauzate de această boală.