Vineri 20 Septembrie

A adormit la volan și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Cum s-a petrecut accidentul din Ardeal în care o tânără a suferit stop cardio-respirator FOTO


Un accident rutier grav a avut loc în județul Maramureș astăzi, 19 august, în jurul orei 08:00. O mașină înmatriculată cu numere de Cluj, în care se aflau patru persoane, a intrat într-un cap de pod.

Mai exact, șoferul mașinii din Cluj a adormit în timp ce conducea autoturismul și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier, o tânără de 21 de ani a suferit stop cardio-respirator.

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață pe DN1C, în localitatea Săbișa, județul Maramureș, în jurul orei 08:00,unde a fost implicat un autoturism înmatriculat în Cluj. Șoferul mașinii cu numere de Cluj, ar fi adormit la volan, a pierdut controlul și a părăsit carosabilul, lovindu-se violent de un cap de pod.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, iar una dintre victime, o tânără de 21 de ani, a suferit un stop cardiorespirator, fiind resuscitată și transportată de urgență la spital.

Incidentul a mobilizat numeroase echipaje de poliție, pompieri SMURD și ambulanțe.

accident-maramures-2.jpg

Comentarii Facebook