Duminica 8 Septembrie

A fost atmosferă de mare festival la Florești Fest 2024! Concertele din cea mai mare comună din România, chiar mai faine decât cele de la Zilele Clujului


A fost atmosferă de mare festival la Florești Fest 2024! Locuitorii celei mai mari comune din România au fost răsfățați în acest weekend cu evenimente culturale unice. Nu a dezamăgit nici line-up-ul evenimentului din acest an, care a părut mult mai „consistent” decât cel de la concertele organizate cu ocazia Zilelor Clujului, în municipiu.

În weekendul dintre 31 mai și 2 iunie pe scena Floreşti Fest au urcat cei mai cunoscuţi artişti ai momentului: Delia, Carla's Dreams, Irina Rimes, Andra Gogan, Nicole Cherry, Holy Molly, Randi, Mandinga şi Mario Fresh.

La Cluj, pe scena din Piața Unirii, au urcat doar doi artiști de pe lista celor mai populari cântăreți ai momentului, Iuliana Beregoi și Irina Rimes. 

Au fost și câteva rafale de ploaie, dar acest lucru nu a speriat miile de floreșteni care au venit la concertele artiștilor preferați. 

fest2.jpeg

„Florești a avut parte de un adevarat festival  în această ediție a Floresti Fest. Am dovedit încă o dată! Comunitatea din Florești este una vibrantă care știe să prețuiască și are nevoie de astfel de evenimente.

Toți au avut motive de bucurie, de la copiii care s-au distrat alături de cele mai iubite personaje animate, tinerii adolescenți care s-au bucurat de influenceri și artiștii preferați chiar aici, acasă la ei.

Am văzut multe grupuri de familii care au ieșit împreună și au sărbătorit apartenența la frumoasa comunitate floreșteană. Florești se schimbă, Florești devine Noul Florești”, a transmis primarul Bogdan Pivariu. 

După concertele serii a urmat și un superb spectacol de artificii - surpriza evenimentului. 

Cu un număr oficial de 38.257 de locuitori, conform ultimului recensământ, Floreștiul este comuna din România cu cea mai mare populație, dezvoltându-se enorm în ultimii ani. 

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Florești precum și de partenerii principali: Urbano Group și Vivo Cluj.

Comentarii Facebook