Sambata 5 Octombrie

A fost extrem de norocos! Tânărul de 30 de ani, care a căzut cu parapanta, a scăpat nevătămat. A povestit pentru Știri de Cluj ce s-a întâmplat


Un tânăr în vârstă de 30 de ani a căzut ieri cu parapanta în zona localității Ciurila din județul Cluj. Din fericirire, acesta este în stare excelentă și a scăpat fără niciun os rupt. Tânărul a relatat pentru Știri de Cluj cum s-a produs accidentul și cât de norocos a fost. 

„La spital s-a constatat că nu e nimic rupt, nici ligamente, nimic. Erau oameni accidentați cu bicicleta mai grav. A venit o rafală puternică și m-a ridicat pe neasteptate foarte repede și la fel de repede am și aterizat fortat. Nu stiu, vreo 10 metri. În general, e un sport safe, dar vara conditiile meteo sunt mai turbulente”, a povestit acesta pentru Știri de Cluj.

La accidentul produs ieri pe raza localității Ciurila au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Băișoara. Echipajele au anunțat de la bun început că l-au găsit pe tânăr conștient și cooperant. Tânărul clujean a fost transportat la spital, și s-a constat că absolut nimic nu este rupt. 

Comentarii Facebook