Vineri 20 Septembrie

A fost trafic infernal spre Mănăstirea Nicula, înainte de slujba Vecerniei! Echipaje de poliție au intervenit pentru a fluidiza circulația

Imagine cu caracter ilustrativ

Mii de credincioși au pornit miercuri spre Mănăstirea Nicula. După ora 21, șoferii care circulau dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii au putut înainta doar cu viteză foarte redusă, cozile au fost imense.

În jurul orei 21.30, coada de mașini ajungea până aproape de bariera de pe strada Liviu Rebreanu. O altă coadă de mașini s-a format dinspre Fizeșu Gherlii. Blocajul s-a produs la podul de la Nicula, în seara în care la mănăstirea din deal are loc scoaterea Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului. O parcare implementată pe un deal de la intrarea în sat s-a umplut deja, iar provizoriu, s-a găsit încă un câmp, unde sunt dirijate mașinile, scrie gherla.info.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a fluidiza circulația.

În ziua praznicului, joi, 15 august 2024, de la ora 9.00, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, înconjurat de un sobor de arhierei, preoți și diaconi, va săvârși Sfânta Liturghie și va rosti pelerinilor un cuvânt de învățătură.

Comentarii Facebook