A intrat pe contrasens și peste linia dublă continuă. ”Ce ne facem cu ăștia?” VIDEO

Un livrator de mâncare a dovedit că nu îl interesează regulile de circulație și nici riscurile la care se expune. Deși putea întoarce la sensul giratoriu aflat la doar 200 de metri, a decis să traverseze două benzi de contrasens și linia dublă continuă (marcaj care interzice ferm exact acest tip de acțiune).

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, pe una dintre cele mai circulate artere din Cluj, în apropierea centrului comercial Iulius Mall. Imaginile arată că livratorul, grăbit probabil să își livreze comenzile, a ignorat complet regulile de circulație, depășind neregulamentar și schimbând benzile de mers fără a ține cont de restricțiile rutiere.

Conducătorul  riscă o amendă consistentă și suspendarea permisului de conducere. Tot mai multe incidente de acest gen sunt semnalate în Cluj și în marile orașe din România, pe fondul creșterii numărului de livratori de mâncare care operează pe fondul cererii ridicate din partea clienților.

Cel care a postat imaginile se întreabă îngrijorat „Ce ne facem cu ăștia ?” iar alți clujeni au venit cu diferite răspunsuri:

„Trebuie facute plangeri la cine ii angajeaza sa le explice ca nu pot conduce cum conduc la ei acasa” propune o doamnă

„Politia să-și facă treaba cu ei, că nu pot ei sa ne impună traficul din țara lor” a sugerat un șofer

Autoritățile reamintesc tuturor participanților la trafic, inclusiv livratorilor, să respecte cu strictețe regulile de circulație, pentru a preveni astfel de situații periculoase.

Comentarii Facebook