A muncit continuu câteva săptămâni ca sute de ghiozdane să ajungă la copiii nevoiași din Cluj! „Nu suntem singurii și nici nu vrem să fim!”


Câteva săptămâni clujeanca Rocsana Contraș a muncit în fiecare seară alături de alți voluntari ca sute de ghiozdane să ajungă în 16 localități din Cluj pentru copiii nevoiași. Pe 9 septembrie începe școala, iar campaniei s-au alăturat și mai multe firme din oraș. 

Unii ar zice că binele se face în tăcere, noi însă credem că o campanie despre care nimeni nu știe nimic nu ar fi ajuns la un asemenea succes. 

„Aseară aproape 80 de ghiozdane s-au alăturat campaniei care va pleca începând de vineri în toate cele 16 sate. Mulțumesc voluntarilor de ieri Ioana Petreus și Gabriel. Ne așteaptă un weekend cu mulți kilometri și multă emoție”, a transmis astăzi, Rocsana Contraș, o clujeancă binecunoscută pentru implicarea sa în campaniile umanitare.

Rocsana va pleca în teren cu sute de ghiozdane, riguros echipate, unele ghiozdane vor conține inclusiv tablete noi. Voluntarii vor duce și uniforme noi, pentru acei copilași care nu își vor permite să înnoiască garderoba în toamnă așa cum se practică. 

„Nu suntem singurii și nici nu vrem să fim! Doamne ajută cât mai mulți oameni faini și implicați încât să nu mai găsim lipsuri nicăieri”, mai spunea voluntara pe o rețea de socializare. 

Comentarii Facebook