A rămas fără copil după o vizită la socrii! Tăticul clujean este disperat: „Nu a fost de acord și a venit aici cu poliția”


Un tătic clujean cere ajutor disperat din toate părțile pentru a-și putea revedea copilul ce i-a fost luat după o vizită la socrii. 

Mircea este din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj și trece prin niște momente cumplite. Mircea a rămas fără copil după o vizită obișnuită la socrii. Astfel, bărbatul dă vina pe soția sa, despre care povestește că încă de când a născut, a început să consume substranțe interzise. 

Clujeanul recunoaște că au existat probleme între ei doi, însă acestea ar fi apărut abia după ce copilul lor a venit pe lume. Deși recunoaște că i s-a alăturat soției în consumul de droguri, ceea ce i-a adus și probleme financiare, Mircea spune că după două săptămâni de la nașterea copilului, a văzut că nu se mai poate înțelege cu mămica, a luat copilul și a plecat la părinții lui. 

De la acel moment și până acum, situația s-a agravat, dar Mircea este convins că soția lui a pus la cale un plan pentru ca micuțul să rămână la ea.

Deși Mircea a povestit că a venit cu dovezi, copilul a ajuns tot la mamă, în condițiile în care femeia încă ar consuma substanțe interzise.

Eu așa am vrut să crească copilul, cu mamă și tată (...) M-am apucat și eu după ea și am consumat și eu. Am văzut că nu am cu cine să mă înțeleg și am luat copilul când aveam două săptămâni, l-am dus la mama mea, la Câmpia Turzii. Ea nu a fost de acord și a venit aici cu poliția (...) A deschis proces împotriva mea pe substanțe și instanța i-a dat tot ei copilul. Au avut probe împotriva noastră și instanța i-a dat tot ei copilul (...) M-am împăcat cu ea și după la trei-patru luni la fel”, a declarat Mircea, la Acces Direct.

Au ajuns să nu aibă o sursă de venit după falimentul celor două firme

De asemenea, clujeanul mai spune că soția sa își dorea neapărat să locuiască doar cu el și copilul, dar din cauza problemelor financiare apărute în urma consumului de droguri, cei doi au fost nevoiți să se mute acasă la părinții lui Mircea. 

Eu am avut două firme când am cunoscut-o pe ea și pe prima am băgat-o în faliment (...) Am început să consum substanțe și pe prima am băgat-o în faliment. Pe a doua am deschis-o pe numele tatălui meu (...) Nu ne descurcam”, a mai spus bărbatul.

Comentarii Facebook