Accident Cluj-O autocisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat azi-noapte pe centura Vâlcele-Apahida. Șoferița a fost transportată la spital FOTO/VIDEO


Accident cu o autocisternă încărcată cu bitum în cursul nopții: Șoferița transportată la spital 

O autocisternă încărcată cu bitum s-a răsturnat aseară în jurul ore 21.40 pe centura Vâlcele-Apahida, în județul Cluj.  Conducătorul vehiculului, o femeie în vârstă de 46 de ani, a fost consultată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ)  Cluj și transportată la spital pentru investigații de specialitate.

Conform primelor evaluări medicale, șoferița prezenta afecțiuni ușoare și a fost stabilizată înainte de a fi transportată la unitatea medicală pentru investigații suplimentare. Autoritățile au intervenit prompt pentru a asigura siguranța în zonă și pentru a preveni eventualele scurgeri de bitum.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat pentru Știri de Cluj:

”A fost vorba despre o autocisternă încărcată cu bitum. Conducătorul acesteia, respectiv o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost consultată de către un echipaj SAJ și a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate. Conform primelor evaluări acesta prezenta afecțiuni ușoare. Cisterna era încărcată cu bitum”, au declarat reprezentanții ISU Cluj pentru Știri de Cluj.


Reprezentanții IPJ Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că femeia aflată la volan în vârstă de 46 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autoutilitara s-ar fi răsturnat. A fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

„La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 21.40, a fost înregistrat un eveniment rutier, pe raza comunei Apahida. Din primele cercetări a reieșit faptul că, o femeie de 46 de ani, din municipiul Oradea, care se afla la volanul unei autoutilitare având o semiremorcă atașată, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-ar fi răsturnat. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj.

cisterna ISU.jpg

cisterna ISU 2.jpg

cisterna 1.jpg

Comentarii Facebook