Accident Cluj- O fetiță de 13 ani a fost rănită într-un accident în timp ce traversa strada! A fost transportată de urgență la spital FOTO


Un accident de circulație a avut loc în municipiul Turda, pe strada Calea Victoriei, în data de 10 octombrie, în jurul orei 15:30, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

„În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, a fost înregistrat un accident de circulație pe strada Calea Victoriei din municipiul Turda. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, care circula cu autoturismul înspre municipiul Câmpia Turzii, ar fi accidentat o minoră de 13 ani, aflată în traversarea părții carosabile prin loc neamenajat”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Minora, care traversa neregulamentar strada, a suferit răni ce au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au testat șoferul în vârstă de 46 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În urma accidentului a rezultat o singură victimă, fiind vorba despre o minoră de 13 ani. Aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la spital. La o primă evaluare, victima era conștientă, dar prezenta multiple traumatisme”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

În prezent, autoritățile desfășoară investigații pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

FOTO: TurdaNews

Comentarii Facebook