Sambata 5 Octombrie

Accident Cluj: O mașină a ajuns într-un stâlp pe strada Dorobanților. Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a fost transportată la spital - FOTO


Accident rutier pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca: O mașină s-a Izbit de un stâlp


Un accident rutier grav a avut loc astăzi pe strada Dorobanților, în jurul orei 14:00. Incidentul a implicat un autoturism condus de un șofer care a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe spațiul verde de la marginea drumului.

Impactul a fost foarte puternic, iar mașina a suferit daune semnificative, partea din față fiind complet distrusă.

Echipajele medicale au sosit rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor șoferului rănit. Acesta a fost stabilizat și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri suplimentare. Până în prezent, starea lui de sănătate nu a fost dezvăluită publicului.

,,La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 13.30, pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca a fost raportat un accident de circulație.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul pe prima bandă, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea părții carosabile după ce ar fi încercat inițial să evite impactul cu un autoturism, condus de o femeie, de 37 de ani, care nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers.

În urma evenimentului a rezultat rănirea tânărului de 23 de ani.

Testările cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto au indicat rezultate negative," au transmis reprezentanții IPJ Cluj. 



masina in stalp.jpg

Comentarii Facebook