Miercuri 18 Septembrie

Accident Cluj: O mașină a intrat într-un stâlp și a avariat o țeavă de gaz. Pompierii intervin pentru a preveni o tragedie

FOTO ILUSTRATIV

Accident rutier la Livada: un autoturism a intrat într-un stâlp și a avariat o țeavă de gaz

Pompierii de la Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Livada, județul Cluj. Un autoturism a intrat într-un stâlp și a afectat o țeavă de gaz din apropiere. Echipele de intervenție au luat măsuri specifice pentru prevenirea și stingerea eventualelor incendii. O persoană implicată în accident a fost evaluată de echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean, dar a refuzat transportul la spital.

„Pompierii de la Punctul de Lucru Gherla intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Livada. Din primele date, în accident a fost implicat un autoturism, care a intrat într-un stâlp. Totodată, este afectată și o țeavă de gaz, astfel că forțele noastre asigură măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor. O persoană a fost evaluată de către echipajul SAJ, însă refuză transportul la spital”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj. 


Comentarii Facebook