Accident Cluj- O mașină s-a răsturnat la Izvoru Crișului. Victima a avut noroc cu doi pompieri ISU Cluj aflați în zonă, care au intervenit rapid FOTO

Ajutor providențial: Doi pompieri ISU Cluj au intervenit imediat la un accident din Izvoru Crișului



Un accident rutier petrecut în această după-amiază pe raza localității Izvoru Crișului putea avea consecințe mai grave, însă prezența a doi pompieri de la ISU Cluj în zonă s-a dovedit providențială. Căpitanul Toma Zoltan și Sergent-majorul Checicheș Cătălin, din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, se aflau în apropiere, întorcându-se de la o activitate desfășurată la subunitatea din Huedin, când au ajuns la locul accidentului.

Deși nu au existat victime încarcerate, cei doi pompieri au intervenit rapid, evaluând starea celor implicați și sprijinindu-i până la sosirea echipajelor de la Detașamentul Huedin. Intervenția lor a fost crucială, asigurând primele măsuri de siguranță și acordând îngrijiri unei femei care acuza dureri lombare, ulterior transportată la spital.

„Din fericire nu au existat victime încarcerate. Până la sosirea echipajului de intervenție, Căpitan Toma Zoltan și Sergent-major Checicheș Cătălin, din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, au evaluat victimele și i-au sprijinit ulterior pe pompierii sosiți de la Huedin. Cei doi militari ai ISU Cluj se aflau în zona accidentului, după ce se întorceau de la o activitate desfășurată la subunitatea noastră din orașul Huedin. În urma accidentului, o femeie care acuza dureri lombare a fost transportată la spital. La misiune au luat o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Comentarii Facebook