Accident de centura Vâlcele-Apahida, din Cluj! Traficul a fost blocat după ce trei grinzi de beton au căzut dintr-un camion -FOTO


Accident pe DN1N: Încărcătură căzută de pe un camion, trafic blocat și pagube materiale semnificative

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale a avut loc astăzi pe DN1N, pe centura Vâlcele - Apahida, unde încărcătura unui ansamblu de vehicule, formată din trei grinzi de beton, a căzut de pe semiremorcă. Incidentul a provocat avarii semnificative atât asupra vehiculului implicat, cât și asupra parapetului metalic și a părții carosabile.

Din cauza acestui incident, traficul a fost blocat pe breteaua de coborâre care face legătura cu DN1 E60, fiind necesară devierea circulației spre Cluj-Napoca. Echipele de intervenție sunt la fața locului pentru a remedia situația și a elibera carosabilul. Din fericire, nu au fost raportate victime.

„Eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe DN1N, centura Vâlcele - Apahida, trafic blocat la coborâre pe breteaua cu DN1 E60. Încărcătură unui ansamblu de vehicule, respectiv 3 grinzi din beton, a căzut de pe platforma semiremorcii,  fiind produse avarii asupra ansamblului de vehicule, parapetului metalic și părții carosabile. Traficul rutier a fost deviat pe breteaua de coborâre înspre Cluj-Napoca”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

accident centura 2.jpg

accident centura 1.jpg

Comentarii Facebook