Miercuri 18 Septembrie

Accident grav în Cluj! O motocicletă și un autoturism au fost implicate. A intervenit elicopterul SMURD/Două persoane transportate la spital - VIDEO


Un accident rutier grav a avut loc pe raza localității Livada, sensul de mers spre Gherla, astăzi, 12 septembrie, în jurul orei 14:40. 

Din primele informații, evenimentul rutier s-a produs între o motocicletă și un autoturism. În urma incidentului, un bărbat șo o femeie au fost răniți, femeia fiind în stare gravă. 

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Livada. Din primele date, în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. Au rezultat două victime, dintre care una este inconștientă. La fața locului acționează o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ!” a transmis ISU Cluj. 

La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD.

,,Femeia prezintă multiple traumatisme și a fost intubată de către echipajul SAJ cu medic. Bărbatul este conștient, cooperant, prezintă o posibilă fractură la nivelul unui membru inferior. Nicio persoană aflată în autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD. ", a mai precizat ISU Cluj.

Comentarii Facebook