Accident grav în Florești, Cluj. Un tânăr motociclist în vârstă de 20 de ani a fost rănit pe drumul european- FOTO


Un motociclist  a fost rănit în această seară pe drumul european în comuna , Florești, județul Cluj. Circulația a fost blocata minute bune, iar timp de aproape o oră s-a circulat alternativ pe câte o bandă. 

Un accident grav a avut loc în această seară pe drumul european din comuna Florești, județul Cluj. Un motociclist a fost rănit în urma accidentului, provocând blocarea circulației timp de zeci de minute.

Echipajele de urgență au intervenit rapid la fața locului, iar victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. 

”Echipajele ISU Cluj au intervenit pe strada Avram Iancu din localitatea Florești, județul Cluj. La fața locului au ajuns o autospecială și un echipaj SAJ, care a acordat primul ajutor calificat unui tânăr, în vârstă de aproximativ 20 de ani, conducător al unei motociclete implicate într-un accident rutier. Acesta a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era conștient și cooperant”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Din cauza accidentului, traficul a fost complet blocat timp de zeci de minute, iar timp de aproape o oră, vehiculele au circulat alternativ pe câte o bandă, ceea ce a dus la formarea unor cozi considerabile. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

La data 19 iunie a.c., în jurul orei 20.50, s-a produs un accident rutier pe DN1E60, în comuna Florești, fiind implicate o motocicletă și un autoturism. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că bărbatul de 57 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism în direcția orașului Huedin, la pătrunderea pe strada Dumitru Tăuțan nu ar fi acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Suatu.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

În urma evenimentului rutier, conducătorul motocicletei a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj. 


accindet motocicleta floresti.jpg

accident motocicleta 1.jpg


Comentarii Facebook