Vineri 18 Octombrie

Accident grav în Valea Drăganului, Cluj. Un motociclist a fost rănit și prezintă multiple traumatisme/ A fost dus la spital cu elicopterul SMURD FOTO

UPDATE 21:15


Motociclistul a fost transportat cu elicopterul la spital. 

elicopter.jpg

------------------------------------------------------------

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier care a avut loc în localitatea Valea Drăganului. În incident au fost implicate o motocicletă și un autoturism, rezultând o singură victimă.

Victima, un motociclist în vârstă de aproximativ 55 de ani, prezintă multiple traumatisme. Conform primelor informații, acesta este conștient și cooperant, primind îngrijiri medicale de la echipajul SAJ sosit la fața locului.

Pentru a sprijini partea medicală, la locul accidentului a aterizat și un elicopter SMURD. Intervenția continuă pentru stabilizarea și transportul în siguranță al victimei.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Valea Drăganului. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism, rezultând o singură victimă. Mai exact, este vorba despre motociclist, care prezintă multiple traumatisme. Acesta are aproximativ 55 de ani, este conștient, cooperant și primește îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Pentru a sprijini partea medicală, la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD”, au declarat reprezentanții ISU Cluj. 

motocicleta 2.jpg

Comentarii Facebook