Accident grav la Jucu, Cluj. Doi bărbați au fost răniți, unul fiind încarcerat/ UPDATE: Șoferul nevinovat a decedat la spital- FOTO


UPDATE: Șoferul nevinovat, în vârstă de 49 de ani, a decedat la spital


Reprezentanții IPJ Cluj au anunțat că „din cercetările preliminare a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din direcția localității Bonțida înspre Gădălin ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani.În urma impactului, ambii șoferi au fost transportați la spital. Testarea bărbatului de 34 de ani cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”.

Bărbatul de 49 de ani nu a putut fi testat la fața locului cu etilotestul. A fost transportat la spital, dar, din nefericire, acesta a decedat la unitatea medicală.

-------------------------------------------------

Accident grav la Jucu- doi răniți, dintre care unul încarcerat

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Jucu au intervenit în această seară la un accident rutier care a avut loc la intrarea în localitatea Gădălin, comuna Jucu.

La locul accidentului s-au deplasat rapid o autospecială echipată cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). La sosire, aceștia au găsit două autoturisme serios avariate, unul dintre ele ieșind de pe carosabil. În interiorul acestui autoturism se afla un bărbat încarcerat.

Pompierii au folosit echipamentele speciale pentru a asigura accesul la victimă și pentru a o extrage fără a-i agrava leziunile. Conform primei evaluări medicale, bărbatul era conștient și cooperant, suferind de multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare. După extragerea în siguranță, acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Pe lângă bărbatul încarcerat, un alt bărbat implicat în accident a fost evaluat la fața locului de către echipajul SAJ. Acesta a fost, de asemenea, transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Intervenția promptă a echipelor de salvare a contribuit la gestionarea eficientă a situației și la transportarea rapidă a victimelor către unitățile medicale pentru îngrijiri adecvate.

Reprezentanții ISU Cluj au declarat: 

”La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, unde au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat în acesta.
Pompierii au acționat cu echipamentele speciale pentru asigurarea accesului la victimă și extragere fără agravarea leziunilor suferite. Conform primei evaluări aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă, prezentând mai multe traumatisme la nivelul membrelor inferioare. Ulterior a fost preluată de către echipajul SAJ și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.
Totodată, un al doilea bărbat a fost consultat la fața locului de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”
, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

accident jucu.jpg

accident jucu 3.jpg

accident jucu 2.jpg

Comentarii Facebook