Vineri 11 Octombrie

Accident GRAV pe strada Oașului din Cluj! Cinci persoane au fost rănite/Un bărbat a rămas încarcerat, pompierii se chinuie să-l scoată FOTO/VIDEO


Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă pe strada Oașului din Cluj-Napoca.

Din primele informații, ar fi vorba despre o ciocnire între două mașini. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe, dar și pompierii.

Într-unul din autoturisme  e află un bărbat încarcerat, iar pompierii lucrează pentru extragerea acestuia.

,,În celălalt autoturism, un bărbat a reușit să iasă singur afară, suferind la o primă evaluare o leziune la un membru inferior.", a transmis ISU Cluj.

Alte trei persoane necesită îngrijiri medicale. Toate victimele sunt conștiente. 


UPDATE: Bărbatul a fost scos de pompieri din mașină

,,Bărbatul a fost extras din autoturism, are aproximativ 60 de ani, este conștient, dar prezintă multiple traumatisme.", transmite ISU Cluj.

„Bărbatul descarcerat primește îngrijiri medicale din partea echipejului SMURD cu medic. De asemenea, alte trei femei, cu vârste cuprinse între 24 și 57 de ani, respectiv un bărbat de aproximativ 25 de ani, primesc îngrijiri medicale. Cu toții vor fi transportați la spital. La misiune iau parte trei autospeciale, două ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și trei ambulanțe SAJ”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

WhatsApp Image 2024-10-11 at 14.15.27_21eb0e88.jpg



accident oasului.jpg


Comentarii Facebook