Accident în Cluj! Un motociclist a fost lovit de un șofer care nu a acordat prioritate/ Tânărul a fost transportat la spital


Un accident rutier s-a produs duminică seara, în Câmpia Turzii.Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:39, în cartierul Sâncrai.

Un motociclist în vârstă de 22 de ani a fost rănit după ce a fost lovit de un șofer care nu a acordat prioritate. A fost transportat la spital.

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 20.25, a fost înregistrat un accident rutier, pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Câmpia Turzii.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care conducea un autoturism dinspre Turda înspre Luna, la pătrunderea pe strada Livezii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tânăr de 22 de ani, din același municipiu, care se deplasa cu un motociclu.

Ca urmare a evenimentului a rezultat rănirea tânărului de 22 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate” informează IPJ Cluj, potrivit turdanews.ro.

Niciunul dintre cei implicați nu consumase băuturi alcoolice. 
Foto: Turdanews.ro

Comentarii Facebook