Duminica 8 Septembrie

Accident în localitatea clujeană Copăceni. O femeie a fost transportată la spital


Accident Rutier în Copăceni, Cluj: Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului

În urmă cu puține momente, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de urgență pentru acordarea primului ajutor calificat în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni, din județul Cluj.

La fața locului, echipele de intervenție au ajuns rapid, incluzând o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Aceștia au găsit un autoturism avariat, iar o femeie rănită a fost consultată imediat de către echipajul SMURD.

În urma primei evaluări medicale, s-a constatat că victima era conștientă și cooperantă. Femeia urmează să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele producerii accidentului. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit de puține momente pentru acordarea primului ajutor calificat în urma unui accident rutier petrecut pe Raza localității Copăceni.
La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, une au găsit un autoturism avariat. O femeie a fost consultată de către echipajul SMURD și urmează să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări aceasta era conștientă și cooperantă”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

FOTO Ilustrativ

Comentarii Facebook