Vineri 18 Octombrie

Accident la iesire din Dej spre Bistrita Nasaud. Un sofer beat a intrat intr-un stalp VIDEO


Doi tineri au scapat ca prin minune dintr-un accident spectaculos de circulatie produs in noaptea de vineri spre sambata pe DN 17 la iesire din Dej spre Bistruta Nasaud.

Accidentul s-a produs in jurul orei 3.00 dimineata. In autoturismul marca Audi se aflau doi tineri care se intorceau de la o discoteca. Intr-o curba, soferul a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un gard, dupa care s-au oprit intr-un stalp de electricitate.

"Pe fondul consumului de bauturi alcoolice, conducatorul nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului si s-a rasturnat in santul din dreapta directiei sale de mers. Cauza principala a accidentului este consumul de bauturi alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest a reiesit ca soferul avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat", a declarat agent principal Tomsa Lucian, de la Politia Rutiera Beclean.

Ambulantele care au ajuns la locul accidentului le-au acordat ingrijiri medicale celor doi tineri, care au scapat cu rani usoare. "In urma accidentului, au rezultate doua victime. Ambele prezinta leziuni minore. Nu le-a fost pusa viata in pericol si vor fi dusi la spital", a declarat Tiberiu Tudor, medic in cadrul SMURD Bistrita.

Circulatia pe DN17 intre Dej si Bistrita Nasaud a fost blocata pe un sens timp de 2 ore.

Comentarii Facebook