Duminica 8 Septembrie

Accident pe podul IRA din Cluj-Napoca: Un livrator pe bicicletă a fost lovit de o mașină! Tot mai mulți curieri sunt implicați în accidente rutiere


Un accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva momente pe podul IRA din Cluj-Napoca.

Din primele informații ar fi vorba despre o coliziune între un livrator TAZZ pe  bicicletă și un autoturism.

Potrivit martorilor traficul în zonă este blocat.

,,Un echipaj SMURD a acordat asistență medicală de urgență unui bărbat care a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe podul IRA din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii echipajului la locul intervenției bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant, prezenta suspiciuni de traumatism la nivelul capului și al bazinului. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.", transmite ISU Cluj.

Incidentul ridică din nou semne de întrebare cu privire la siguranța curierilor care folosesc biciclete pentru a efectua livrări în Cluj-Napoca, dar și pentru siguranța celorlalți participanți la trafic. Tot mai mulți locuitori din Cluj-Napoca se plâng de modul în care acești livratori circulă pe străzi, adesea ignorând regulile de circulație și punându-și viața în pericol.

"Este un fenomen tot mai des întâlnit. Bicicliștii curieri circulă cu viteză mare, uneori chiar pe trotuare, și nu respectă semnele de circulație. Aceasta este o problemă atât pentru siguranța lor, cât și pentru a celorlalți participanți la trafic”, a declarat un martor.



Comentarii Facebook