Accident pe strada Campului! O soferita a intrat in masina unui lider PDL Cluj si apoi a ajuns sub un camion al Armatei VIDEO

 

O femeie, care conducea un autoturism marca Ford, a produs un accident in jurul orei 12.10, in zona sensului giratoriu de pe strada Campului. Soferita a lovit masina fostului viceprimarului Adrian Popa, iar apoi a ricosat sub un camion.

 

Autoturismul marca Ford venea dinspre strada Campului si se indrepta spre magazinul Kaufland. "A intrat in sensul giratoriu fara sa se asigure si a lovit masina condusa de viceprimarul Adrian Popa. In urma impactului, masina a ajuns sub un camion al Armatei, care circula dinspre varianta Zorilor Manastur", a declarat un reprezentant al IPJ, care se afla la fata locului.

 

"S. Alexandrina, de 64 de ani, conducea un autoturism din directia strazii Campului si la intrare in sensul giratoriu nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar. A fost proiectata intr-un camion care circula dinspre strada Frunzisului", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Comentarii Facebook