Sambata 5 Octombrie

Accident pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Un bărbat a rămas încarcerat- VIDEO


Accident pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Un bărbat a rămas încarcerat- FOTO

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier grav care a avut loc pe strada Corneliu Coposu. În incident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune, rezultând rănirea unei persoane.

La fața locului, echipele de salvare au constatat că, în urma impactului, un bărbat a rămas încarcerat în interiorul unuia dintre autoturisme. Pompierii au acționat rapid pentru a-l elibera, folosind echipamente speciale pentru descarcerare. După intervenția lor, bărbatul a fost extras din vehicul în condiții de siguranță. În momentul extragerii, acesta era conștient și cooperant, comunicând cu echipele de salvare.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Cluj și va fi transportată la spital pentru investigații și tratament suplimentar. Autoritățile au început o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj au transmis:

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Corneliu Coposu. În accident au fost implicate două autoturisme, iar în interiorul unuia dintre acestea s-a aflat un bărbat încarcerat. Acesta a fost extras în siguranță de către pompieri, fiind conștient și cooperant. Victima va fi transportată la spital de către un echipaj Serviciul de Ambulanță Județean Cluj”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Revenim cu informații

Foto ilustrativ


Comentarii Facebook