Duminica 8 Septembrie

Accident pe strada Observatorului din Cluj-Napoca. Un motociclist a fost rănit și transportat de urgență la spital-FOTO


Un motociclist a fost rănit într-un accident ce a avut loc în această seară pe strada Observatorului din Cluj-Napoca


În urmă cu puține momente, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Observatorului. Evenimentul a implicat două vehicule: o motocicletă și un autoturism. Impactul a rezultat într-o singură victimă, respectiv motociclistul.

La fața locului s-au deplasat rapid o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). Echipele de intervenție au constatat că motociclistul, deși rănit, era conștient și cooperant. După acordarea primului ajutor, victima a fost pregătită pentru transportul la spital, unde va primi îngrijiri medicale suplimentare.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au transmis:

”Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Observatorului. În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism. A rezultat o singură victimă, fiind vorba despre motociclist. Acesta este conștient, cooperant și va fi transportat la spital. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ”.

Revenim cu detalii.

Screenshot_20240605_211936.jpg

Comentarii Facebook