Accident rutier grav într-o comună din Cluj. Un tânăr de 19 ani a fost transportat la spital/Circulația este oprită - FOTO


Un accident rutier a avut loc în comuna Căianu Vamă, pe DN 16, astăzi, 26 august, în jurul orei 11:00.

Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. O persoană este încarcerată. În aceste momente circulația este oprită.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române: ,,pe DN 16, în zona localității Căianu Mic, județul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care o persoană este încarcerată. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere."

Se estimează reluarea circulației în jurul orei 12:00.

Pompierii din Cluj au intervenit cu trei autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Un tânăr de 19 ani care a fost încarcerat în urma accidentului rutier a fost transportat la spital. O altă persoană, de 60 de ani primește îngrijiri medicale în aceste momente.

,,Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu, Punctului de Lucru Jucu și Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Căianu Vamă, comuna Căianu.

La fața locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD, unde au găsit trei autoturisme avariate și un tânăr încarcerat într-unul dintre acestea.

Pompierii au acționat imediat pentru asigurarea accesului către tânărul în vârstă de 19 ani și extragerea acestuia, fără agravarea leziunilor suferite. Conform primei evaluări acesta prezenta multiple traumatisme și pierderi de conștiență. A fost preluat de către echipajul SMURD și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, un al doilea bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost consultat de către un echipaj SMURD, urmând a fi stabilit dacă va fi transportat la spital," au transmis reprezentanții ISU Cluj. 

WhatsApp Image 2024-08-26 at 11.26.46.jpeg

WhatsApp Image 2024-08-26 at 11.30.58.jpeg

Comentarii Facebook