Duminica 8 Septembrie

Accident rutier în localitatea Nima! A „zburat” cu mașina în afara părții carosabile și s-a răsturnat


Polițiștii clujeni intervin în aceste momente la un accident rutier în localitatea Nima. Din primele informații, un autoturism ar fi ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat.

Momentan, la accidentul produs în urmă cu puțin timp, în localitatea Nima, polițiștii desfășoară cercetarea la fața locului, fiind vorba despre un autoturism ieșit în afara părții carosabile, răsturnat.”, anunță IPJ Cluj.

Update

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.50, iar echipajele au găsit la locul intervenției un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, cu ocupanții ieșiți din acesta. Doi bărbați au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care unul se afla în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate, iar celălalt bărbat a refuzat transportul la spital.” anunță ISU Cluj. 

Din primele informații, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Dej spre Gherla, ajuns la km 51+700 m, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea dreaptă, intrând în coliziune cu câțiva arbori din proximitatea drumului, ulterior răsturnându-se. În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la testarea pentru depistatrea substanțelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, potrivit comunicatului emis de IPJ Cluj. 

nim1.jpeg

Comentarii Facebook