Sambata 14 Septembrie

Accident șocant Cluj ! Tânăr de 20 de ani scăpat ca prin minune din mașina răsturnată/ A fost preluat de urgență FOTO


Intervenție la un accident rutier petrecut pe raza localității Săcuieu, județul Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost solicitați în urmă cu puține momente să intervină la un accident rutier care a avut loc în localitatea Săcuieu, din județul Cluj. La sosirea echipajelor de urgență, aceștia au găsit un autoturism răsturnat. Din fericire, nu au fost raportate victime încarcerate.

Un tânăr de aproximativ 20 de ani, care era conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) pentru a primi îngrijiri medicale. La intervenție a participat și o autospecială dotată cu modul de descarcerare, pentru a asigura siguranța în zonă.

Circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de autorități.


accident sacuieu.jpg

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Săcuieu. Odată ajunse la fața locului, echipajele noastre au găsit un autoturism răsturnat, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un bărbat de aproximativ 20 de ani, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SAJ. La misiune a luat parte o autospecială cu modul de descarcerare”, au anunțat reprezentanții ISU Cluj.


Comentarii Facebook