Sambata 12 Octombrie

Accident spectaculos în cartierul clujean Andrei Mureșanu. O mașină s-a răsturnat! Norocul a fost că nu era nimeni pe trotuar


Un accident rutier a avut loc pe strada Drapelului, din cartierul clujean Andrei Mureșanu, astăzi, 11 octombrie, în jurul orei 16:15.

Din primele informații, un autoturism cu numere de București s-a răsturnat pe partea carosabilă, în urma unei tamponări cu o altă mașină. La fața locului s-au prezentat echipaje de poliție pentru a efectua cercetările necesare și a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Cel mai probabil, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind nevoie de intervenția SMURD. Martorii spun că impactul a fost puternic, dar, din fericire, niciunul dintre șoferi nu a fost rănit.

Autoritățile recomandă prudență în zona respectivă, având în vedere că accidentele rutiere sunt frecvente pe această arteră, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte limitele de viteză și să fie atenți la condițiile de trafic.

Oamenii legii continuă să investigheze accidentul pentru a determina cauzele care au dus la acest incident, iar rezultatele vor fi făcute publice în curând.



Comentarii Facebook