Accident teribil în Florești, Cluj! Trei mașini implicate, din care una răsturnată/ Doi tineri de 17 și 18 ani duși la spital FOTO


Un accident rutier dramatic a avut loc pe strada Eroilor din comuna Florești, județul Cluj unde trei autoturisme s-au ciocnit violent, iar una dintre mașini s-a răsturnat. Intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca este în plină desfășurare. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, însă doi tineri de 17 și 18 ani au fost preluați de echipajele medicale SMURD și transportați la spital pentru investigații suplimentare. Ambii prezintă doar răni ușoare.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Eroilor din comuna Florești. În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul este răsturnat. Din fericire, nu au existat victime încarcerate. Doi tineri de 18, respectiv 17 ani, sunt evaluați de către echipajele medicale, urmând a fi transportați la spital pentru investigații suplimentare. Ambii prezintă afecțiuni ușoare. La misiune iau parte pompierii de la Punctul de Lucru Florești, iar partea medicală este asigurată de către două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă”, au declarat reprezentanții ISU Cluj. 

accident floresti 2.jpg

accident floresti 1.jpg

Comentarii Facebook