Accident tragic în Cluj-Napoca! Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren. Medicii nu au mai putut face nimic - VIDEO

Bărbatul a fost decapitat parțial


Un bărbat a fost lovit de un tren, sâmbătă, sub podul IRA din Cluj-Napoca. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic.

,,Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate de puține momente cu privire la un incident în apropierea podului IRA unde un bărbat ar fi fost lovit de tren. În momentul sosirii echipajelor operative bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața.", transmite ISU Cluj.

WhatsApp Image 2024-06-29 at 12.56.17_3d14ceb3.jpg

Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Potrivit surselor Știri de Cluj victima ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, fiind vorba de un accident nu un suicid. Victima ar fi încercat să traverseze calea ferată, însă ar fi fost lovită în plin de tren. În urma impactului bărbatul ar fi fost decapitat parțial. 

,,La data de 29 iunie a.c., în jurul orei 11.15, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj -Napoca au fost sesizați despre faptul că în zona podului Ira, din municipiul Cluj-Napoca, un tren care circula pe relația Cluj-Napoca - Bistrița-Năsăud a accidentat o persoană.

La fața locului a fost identificată victima, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Din nefericire, bărbatul a decedat la fața locului.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările în care a avut loc evenimentul. Circulația feroviară se desfășoară normal la această oră.", potrivit IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2024-06-29 at 12.52.28_e71ee4f6.jpg

WhatsApp Image 2024-06-29 at 12.54.19_ef6f890a.jpg

Este al doilea incident de acest fel din această săptămână. În urmă cu câteva zile un alt barbat si-a pierdut viața, tot lovit de tren în comuna clujeană Apahida.

Echipajele ajunse la fața locului luni seara au găsit victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.  Știri de Cluj a prezentat atunci în exclusivitate imagini cu momentul impactului. 

Comentarii Facebook