Actorul Florin Piersic, primele declarații: „Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public”


Actorul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, după ce anterior fusese internat la Institutul Matei Balş şi Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj Napoca. Acesta se confruntă cu mai multe probleme medicale, dar starea sa de sănătate se ameliorează uşor, după cum au anunţat, luni, reprezentanţii Spitalului Foişor. 

Luni, îndrăgitul actor clujean a transmis un mesaj către public în care mulţumeşte medicilor care îl tratează şi afirmă că mai are de spus „multe poveşti”.

„Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, vă dau şi o veste: "sunt viu" şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc. 

Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la prof. dr. Adrian Molnar, dr. Horia Roşianu, dr. Florin Crişan, dr. Raed Arafat, prof. dr. Streinu Cercel, dr. Adrian Marinescu, eroii mei - dr. Şerban Dragosloveanu şi dr. Denisa Anastase, împreună cu dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operaţiei, dar...m-a şi adus înapoi. 

Vă iubesc pe toţi, oameni buni şi vă copleşesc cu recunoştinţa mea! Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public", a transmis Florin Piersic în mesajul său.

Comentarii Facebook