Duminica 8 Septembrie

Adevărat a parcat! Cu ce altceva să mergi la biserică în Cluj, dacă nu cu Lamborghini?/ „Sfântul” Lamborghini nu l-a salvat de amendă FOTO


Doamne, dă-mi un Lamborghini! Nu este rugăciunea acestui tânăr care, evident, îl are deja, dar pe care l-a parcat în fața bisericii Schimbarea la față din Cluj. Poliția locală nu a fost impresionată de bolidul de sute de mii de euro și l-a amendat.

Un tânăr a dus „modestia" la un nou nivel când a parcat un Lamborghini strălucitor chiar în fața Catedralei Schimbarea la Față de pe strada Eroilor, din Cluj-Napoca. Nu, nu era o paradă de mașini de lux, ci doar o vizită obișnuită. Dar ce altceva să conduci spre „rugăciune” dacă nu un bolid de câteva sute de mii de euro?

Poliția locală nu a fost, însă, impresionată de alegerea vehiculului „divin” și l-a amendat rapid pentru parcare ilegală. Martorii au imortalizat momentul, iar pozele cu tânărul și supercarul său, sub atenția polițiștilor, au devenit virale.

Se pare că tânărul a învățat pe propria piele că, pentru a ajunge la biserică, poate fi mai puțin problematic să folosești o bicicletă, o trotinetă sau chiar să vii pe jos – măcar acestea nu atrag amenzile divine ale poliției locale! 

lamborghini la biiserica 2.jpg


lamborghini la biserica 1.jpg




Comentarii Facebook