Miercuri 2 Octombrie

Administrația locală a uitat că există și alte zone în afară de centrul Clujului. Praful de pe străzi ,,zboară în ochi de fiecare dată” pe Calea Baciului


Mai mulți cetățeni s-au plâns în ultimul timp că anumite zone din oraș sunt ,,uitate” de către administrația locală, doar centrulul Clujul primind atenție constantă din partea acestora. 

Mai exact, un clujean de pe Calea Baciului, a trimis o sesizare către administrația locală, în care este nemulțumit de străzile pline de praf care nu sunt curățate în mod constant. Acesta mărturisește că o ,,curățare a străzilor cu apă” este absolut necesară, făcând comparație cu atenția sportiă de care se bucură centrul Clujului. 

,,Pe Calea Baciului (de la Petrom până la curbă)de fiecare dată se adună super mult praf pe marginea străzii pe ambele sensuri. Acest praf ne zboară în ochi de fiecare dată când trec camioane. O curățare a străzilor cu apă, cum se întâmplă prin centrul Clujului ar fi rezolvarea optimă din punctul meu de vedere,” a scris clujeanul într-o sesizare adresată primăriei.


Credit FOTO: A. Scholz / imageBROKER / Profimedia

Comentarii Facebook