Vineri 13 Septembrie

Admitere SEPTEMBRIE 2024 - UMF Cluj a anunțat locuri libere pentru sesiunea de toamnă 2024. Vezi ce locuri mai sunt disponibile


Admitere la studii universitare de licență – Septembrie 2024 UMF Cluj

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca anunță deschiderea sesiunii de admitere de toamnă pentru ciclul de studii universitare de licență, dedicată locurilor rămase disponibile după admiterea din iulie 2024. Această oportunitate vizează programele de Asistenţă medicală generală în Cluj-Napoca și Baia Mare, Nutriție şi dietetică, și Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, organizează în septembrie 2024 examen de admitere la ciclul de studii universitare de licență pentru următoarele programe de studii:

Asistenţă medicală generală Cluj-Napoca

1 loc pentru candidații de etnie romă

3 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural

64 locuri la taxă

Asistenţă medicală generală la Baia Mare

1 loc buget

2 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural

28 locuri la taxă

Nutriție şi dietetică

2 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural

10 locuri la taxă

Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic

2 locuri pentru candidații absolvenți de licee din mediul rural

4 locuri la taxă

Admiterea se va face prin examen scris. Subiectele vor fi selectate din cartea de teste care poate fi achizitionată de la Librăria Universității, str. Victor Babes nr. 8, Cluj-Napoca.

Calendarul concursului de admitere

Înscrierea candidaților va avea loc în perioada 2 septembrie – 11 septembrie 2024, online.

Candidații pentru programele de studii Asistenţă medicală generală, Nutriție şi dietetică și Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic vor transmite dosarele de înscriere la adresa: cj@elearn.umfcluj.ro

Candidații pentru programul de studii Asistenţă medicală generală la Baia Mare vor transmite dosarele de înscriere la adresa: bm@elearn.umfcluj.ro

13 septembrie 2024 – afișarea listelor cu candidații înscriși și repartizarea acestora pe săli;

16 septembrie 2024 – examen scris de admitere;

16 septembrie 2024 – contestații la întrebări în intervalul de două ore de la încheierea probei de   concurs;

17 septembrie 2024 – afișarea rezultatelor

17 septembrie 2024 – în intervalul orar 900 – 1300, contestaţii la notă

18 septembrie 2024 – afişarea rezultatelor finale după contestaţii

18 septembrie – 20 septembrie 2024 – confirmarea locurilor

Admiterea pentru programele de studii Asistenţă medicală generală, Nutriție şi dietetică și Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic va avea loc în Cluj-Napoca, în amfiteatrele Universității de pe str. Louis Pasteur nr.6.

Admiterea pentru programul de studii Asistenţă medicală generală la Baia Mare va avea în Municipiul Baia Mare la sediul Facultății de Medicină, Bulevardul Regele Mihai I nr. 25A.

Taxa pentru înscriere la examenul de  admitere  este de 300 lei şi se poate achita prin virament bancar în contul universității, de la orice bancă unde candidatul (sau aparținătorii) are (au) deschis un cont, menționând următoarele:

Beneficiar: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Cont IBAN: RO43TREZ21620F330800XXXX,

Banca beneficiarului: Trezoreria Cluj-Napoca

CIF (cod fiscal): 4288047

Destinaţia taxei/ Reprezentand:  taxa admitere + Numele și prenumele candidatului

ATENȚIE! Pe ordinul de plată este obligatoriu să menționați numele candidatului, și nu cel al aparținătorului. La destinația taxei se va completa „Taxa admitere + Numele și prenumele candidatului”

Pentru plata taxelor în contul UMF deschis la Trezoreria Cluj, trebuie trecut obligatoriu pe ordinul de plata, codul fiscal al universităţii (4288047)

Eventualele nelămuriri pot fi transmise la adresa de e-mail admitere@umfcluj.ro sau la numărul de telefon 0374-834120, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00

Comentarii Facebook