Duminica 15 Septembrie

Agenții imobiliari din Cluj au trecut la următorul nivel. Noua metodă prin care încearcă să câștige cât mai mulți clienți


Piața imobiliară din Cluj este o adevărată ,,junglă”. Iar pentru a putea face față, anumiți agenți imobiliari au găsit o nouă metodă prin care încearcă să își asigure cât mai mulți clineți. 

Mai exact, aceștia încearcă să facă rost de numărul de telefon și numele omului interesant de închirierea sau cumpărarea unui apartament, pentru a îi putea contacta, legal, și pe viitor pentru eventuale oferte.

Un clujean a povest, pe o rețea de socializare, o astfel de întâmplare cu un agent imobiliar:

,,Am sunat azi să văd o casă, agentul nu era disponibil și a revenit cu un apel încercând să mă întrebe când sunt disponibil pentru o vizionare. I-am spus că săptămâna viitoare, dar nu știu sigur când am timp și o să revin cu un telefon pentru programare. Agentul mă întreabă numele și îi spun din nou, mai elegant, că prefer să îl sun eu. Agentul îmi spune că este de datoria lui să mă sune și mă întreabă din nou numele. I-am zis doar prenumele,” a scris clujeanul.

Insistența nu s-a oprit aici, la scurt timp după acesta fiind contactat din nou de către agenții imobiliari care îi ,,vânau” datele.

,,Jumătate de oră mai târziu mă sună o colegă de-a lui să mă întrebe numărul de telefon și numele, că a vorbit cu colegul ei și vrea să mă treacă în agendă. Îi repet și ei că nu sunt interesat să fiu sunat, găsesc singur tot ce am nevoie. A dat puțin în bâlbâială, iritată îmi spune că nu înțeleg, și îmi explică din nou că vrea doar să salveze numărul și mă anunță dacă apare ceva,” a mai povestit acesta.

Clujenii au discutat pe marginea subiectului în secțiunea de comentarii:

,,Este foame mare acum, au scăzut numărul de tranzacții imobiliare,” a comentat un utilizator.

,,Dacă te mai sună invoci GDPR și ar trebui să se potolească,” a fost sugestia unui clujean.

Sursa: Reddit

Comentarii Facebook