Vineri 20 Septembrie

Agențiile imobiliare din Cluj folosesc tactici înșelătoare? Ce a pățit un clujean după ce a fost ademenit la sediu: ,,Nu au existat acele apartamente”


Un clujean trage un semnal de alarmă asupra unor tactici folosite de unele agenții imobiliare din Cluj, pentru a scoate cât mai mulți bani de la clienți.

Bărbatul susține că marea majoritate a anunțurilor sunt false. Acesta spune că atunci când sunt contactați, agenții menționează că apartamentele s-au dat, încercând să ademenească clienții la sediu.

Odată ajunși acolo agenții ar umfla prețurile pentru a scoate mai mult profit.

,,Dacă vreți să închiriați în Cluj Napoca aveți grijă că 90% dintre anunțuri sunt agenții imobiliare cu anunțuri false,  care nici măcar nu au existat vreodată acele apartamente. 

Toți zic că s-au dat acele apartamente și să mergeți la ei la sediu să faceți contract cu ei că au apartamente la criteriile voastre de selecție. MINCIUNI! Va pun sa mai băgați câte 50-150 euro în plus ca nu au ce vreți voi.”, a avertizat clujeanul.

Un internaut susține că această practică îi poate lăsa pe agenții imobiliari  fără licență, în cazul țărilor ,,civilizate”

,,Își permit să fie gunoaie fiindcă  nu li se întâmplă nimic. Schema asta se numește "bait & switch" și în țările civilizate îți pierzi autorizația dacă faci din astea. La noi orice Gigel poate deveni peste noapte agent fără nicio acreditare. Sectorul asta ar trebui reglementat de urgența.”, a expliat acesta.




Comentarii Facebook