Vineri 20 Septembrie

,,Ai fost mult prea preocupat să mă înjuri”. Scandal între un șofer clujean și un motociclist din cauza străzii pe care erau parcate mașini - VIDEO


Traficul aglomerat din Cluj-Napoca provoacă deseori momente mai puțin plăcute printre șoferi. Un astfel de caz s-a întâmplat ieri, 20 august, în zona Gării. 

În timp ce se deplasa regulamentar pe banda sa, un șofer clujean, a acordat prioritate unui autoturism care schimba sensul de mers și care nu putea să își continue drumul regulamentar din cauza mașinilor parcare pe partea carosabilă. 

În aceeași situație ca mașina menționată anterior se afla și un motociclist. Însă de această dată, șoferul clujean și-a continuat drumul, fără să îi dea prioritate și motociclistului. Acesta s-a enervat și a început să înjure și să arate semne obscene șoferului.

,,Eu am fost pe banda mea, pe banda ta erau parcate mașini, de-aia l-am lăsat și pe ăla din fața ta să intre. Ți-am explicat și aici, că sigur nu ai înțeles, că ai fost mult, mult prea preocupat să mă înjuri. Cereți respect în trafic și oferiți înjurături când greșiți,” a scris clujeanul pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook