Vineri 20 Septembrie

Ajutați-l pe Scooby să găsească drumul spre casă! Apelul emoționant al unei clujence care își caută cațelul pierdut/ Și un share ajută FOTO


O clujeancă își  caută cățelul Scooby, după ce acesta a dispărut recent în zona Glod din Maramureș. Scooby, un câine iubitor care răspunde la numele său și poartă o zgardă cu informațiile de contact, s-ar putea să ajungă în satul Văleni. Cățelul are și cip, ceea ce ar putea ajuta la identificarea lui, dar, în acest moment, stăpâna sa nu știe unde se află.

"Scriu această postare pentru că sper să ajungă la prietenii/ persoanele care sunt din Valeni, Maramureș. Am pierdut câinele din imagine în Glod și, dacă reușește să supraviețuiască, cel mai probabil ar putea ajunge în Valeni. Răspunde la numele Scooby și are la gât zgardă cu numele lui și numere de telefon, are și cip. Dacă ajunge sau îl vede cineva, va rog să îmi scrieți. Ar ajuta mult și un share, dacă sunt aici persoane din satul Valeni, a scris clujeanca Simona Fiscutean.

Scooby este un membru important al familiei și pierderea lui a adus multă tristețe în familie. Comunitatea este rugată să se implice pentru ca acesta să poată ajunge înapoi acasă.

Cu ajutorul vostru, putem face diferența și putem aduce fericire într-o familie care suferă acum din cauza dispariției patrupedului lor prețios.

Comentarii Facebook