Ajutor umanitar pentru românii din regiunile afectate de inundații! Peste 30 de pompieri clujeni au fost chemați să intervină în Galați - VIDEO


Peste 30 de pompieri clujeni au plecat spre Galați pentru a contribui la efortul comun al structurilor de intervenție din toată țara, în vederea minimalizării pagubelor produse de inundații.

Astfel, în dimineața zilei de joi, 2 ofițeri, 16 subofițeri și 14 soldați de la toate detașamentele noastre au fost trimiși spre zonele afectate de inundații din județul Galați. Pompierii clujeni vor contribui la efortul comun al structurilor de intervenție din toată țara, în vederea minimalizării pagubelor produse de inundații.

Mai mult, cetățenii afectați de inundații vor primi și ajutor umanitar și suport logistic, sub forma a opt camioane din cadrul ISU Cluj, ISU Arad și ISU Bihor, încărcate cu materiale de la unul dintre depozitele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale din județul Ilfov. 

Mai exact, este vorba despre 500 de paturi, 500 de saltele, 500 de perne, 500 de saci dormit, 1.000 fețe de pernă și 1.000 de cearșafuri. 

,,Reamintim faptul că, în județul Galați acționează, în sprijinul salvatorilor din județ, aproximativ 1.000 de pompieri aparținând unităților subordonate IGSU.”, transmite ISU Cluj.


Comentarii Facebook