Duminica 8 Septembrie

Alertă copii dispăruți: Două fete, de 11 și 14 ani, au dispărut la Cluj, din Piața 14 iulie. UPDATE: fetele au fost găsite


UPDATE: duminică, 9 iunie 

Polițiștii clujeni le-au găsit pe cele două fete care au dispărut vineri, 7 iunie 2024, din Cluj-Napoca. Acestea au fost găsite azi-noapte , în jurul orei 3.00 în Dej.

 Două fete, una de 11 ani și alta de 14 ani, dispărute din Piața 14 Iulie, din Cluj-Napoca / Poliția solicită ajutorul cetățenilor


Poliția din Cluj-Napoca a fost informată despre dispariția Larei Eximena Marcovici, de 11 ani, și a Monicăi Crucița Laczi, de 14 ani, ambele din Cluj-Napoca. Cele două fete au plecat voluntar vineri, la ora 18:00, din zona Piața 14 Iulie. Poliția face apel către toți cei care dețin informații despre ele să contacteze autoritățile fie la numărul de urgență 112, fie la cea mai apropiată secție de poliție.

Conform IPJ Cluj, Lara Eximena Marcovici are aproximativ 1,60 m înălțime, cântărește circa 55 kg, are părul roșcat și ochii căprui. Monica Crucița Laczi are aceeași înălțime, aproximativ 1,60 m, cântărește tot în jur de 55 kg, are părul brunet și ochii negri.

La momentul dispariției, Lara purta o bluză de trening de culoare crem, pantaloni gri și pantofi sport alb cu roz. Monica era îmbrăcată cu pantaloni de trening albi, un maiou scurt gri și pantofi sport negri.

Comentarii Facebook